5 Simple Techniques For iş ayakkabısı adana

Wiki Article

1000'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? World wide web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on the web satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Patlayıcı madde fabrikalarında benzin veya diğer kolay tutuşabilecek hidrokarbonlar taşıyan tankların temizlenmesinde çalışanlar, kıvılcım çıkarmayan ve aynı zamanda metal çivisi olmayan ayakkabıları kullanmalıdırlar.

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SRA, SRB ve SRC kaybolur. Bunun yerine SRA'ya benzer kayma testi, sertifikasyonun temel gerekliliklerine dahil edilecek ve bu nedenle özel bir işarete sahip olmayacaktır.

Ayakkabıların iç kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

Bu ayakkabıların üst kısmında genellikle iş ayakkabısı markaları metal veya cam elyafından yapılmış bir kaplama bulunur. Bu, ayakları korurken aynı zamanda konforu da sağlar.

Etkinlik sponsorlukları ve kaykay parklarının oluşturulması ile Vans olumlu marka bilinirliği yaratmıştır.

Aynı zamanda iş ayakkabısı giyemez raporu örneği ayakkabının hava almasına lawnımcı olan nefes alabilir kumaşlar ve terlemeyi önleyen antibakteriyel iç materyallerle donatılmıştır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı optimum seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı ayakkabı spor kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila forty seven numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page